ಅರಳು ಸಂಡಿಗೆ
After Sabbakki happala its time for Sandige :)ಬೇಕಾಗುವ ಸಾಮಗ್ರಿಗಳು :
- ಸಬ್ಬಕ್ಕಿ
- ಹಸಿರು ಮೆಣಸಿನಕಾಯಿ
- ಅರಳು
- ರುಚಿಗೆ ತಕ್ಕ ಷ್ಟು ಉಪ್ಪು
--> Make Sabbakki paste the same way as done for Sabbakki Happala
--> Now dip ಅರಳು in water for about a minute
-->Take the ಅರಳು out of the water and spread it out in a large plate.
-->Now add Sabbakki paste to the Moist ಅರಳು .
--> Mix it well.
-->Take small quantities of the mixture and place on a clean plastic sheet out in the sun and allow it to dry :)
Dried ಅರಳು ಸಂಡಿಗೆ :
Fried ಅರಳು ಸಂಡಿಗೆ :
No comments:
Post a Comment